GEZOCHT! Fulltime junior verkoper

Zoek jij een leuke baan als verkoper


GEZOCHT! Fulltime junior verkoper


 • Werken met de allerleukste klanten
 • Gezellig personeel én leuke uitjes
 • Flexibele organisatie, wij denken graag met je mee!
 • Goede werk-privé balans
 • Medewerkerskorting van 20%

Dit ga je doen

Bij Henk van Rooij Fietsen in Helmond is alleen een topassortiment aan fietsen niet voldoende. Wij bieden namelijk ook altijd het beste advies en de allerbeste service. Zo zorgen wij dat we voor, tijdens én na de aankoop klaar staan voor onze klanten. We zijn niet voor niets sinds 1924 een vertrouwde fietswinkel in Helmond! We hebben dan ook veel terugkerende tevreden klanten. Wij adviseren graag over de verschillende fietsen in ons assortiment, maar ook over accessoires en reparaties.

Ter versterking van ons enthousiaste team zijn wij op zoek naar een (Junior) Verkoopmedewerker Fietsen. Wij doen er alles voor om de fietsliefhebbers die bij ons op bezoek komen te voorzien van een lach op het gezicht. Wij geven advies in de zoektocht naar een midden- of hoogsegment fiets, maar bieden ook fietsreparatie aan. Zo kun jij in deze functie zorgen dat de klant optimaal geholpen wordt.

Verder zullen er ook wat licht administratieve werkzaamheden binnen jouw takenpakket vallen.

Dit ben jij

Jij kan als de beste luisteren naar de wensen van een klant en deze wens verwerken tot een passend advies. Jij hebt een servicegerichte instelling en je hebt -uiteraard- een vlotte babbel. Door de verschillende klanten in onze winkel, ziet jouw dag er divers uit. Hierdoor ga jij aan het einde van een werkdag met een voldaan gevoel naar huis.

Op de werkvloer hangt een fijne werksfeer en daar draag jij met jouw fijne energie ook zeker je steentje aan bij. Jij wil niet verkopen, om maar te kunnen verkopen. Jij wil de klant het gevoel geven dat ze daadwerkelijk goed geholpen zijn en geen overbodige aankopen hebben gedaan.

Dit bieden wij jou

Wij doen waar we goed in zijn en halen dan ook het liefste het beste in elkaar naar boven. Op een gezellige en menselijke manier zorgen wij voor ons eigen succes! Dit doen we dan ook helemaal samen. En voor het succes dat we behalen kun jij uiteraard ook iets terug verwachten:

 • Een superleuke verkoopfunctie voor 32 tot 40 uur per week
 • Salaris tussen de € 2.000,- en € 3.000,-
 • Goede arbeidsvoorwaarden, zoals pensioenopbouw en natuurlijk een fietsplan ;)
 • Kilometervergoeding
 • Leuke personeelsuitjes
 • 20 % medewerkerskorting
 • Goede werk-privé balans, klaar met werken betekent hier ook echt klaar met werken
 • Loyale collega's om je heen

Vragen of meer weten?

Heb je vragen over deze vacature voor de functie van (Junior) Verkoopmedewerker Fietsen bij Henk van Rooij Fietsen in Helmond? Neem dan gerust contact met ons op! We beantwoorden graag al jouw vragen. Denk jij de geschikte kandidaat voor deze functie te zijn? Solliciteer dan direct en stuur jouw cv en motivatie door.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!


TerugDeel het met uw vrienden!


Nieuws

Nieuw! Kies jouw prive ANWB leasefiets in de winkel

Vanaf nu is ANWB Fiets Lease voor prive ook in onze winkel af te sluiten.

EXCLUSIEF KOGA DEALER VOOR DE REGIO HELMOND

Voortaan zijn wij de exclusieve dealer van Koga fietsen voor de regio Helmond

ANWB Fiets Lease


Facebook


Financiering