Nieuw in de showroom

Nu in de showroom nieuwe collectie moderne Sparta fietsen


Nieuw in de showroom


Sparta D-Burst Energy METB in dames en heren model.

Met deze krachtige, slimme urban commuter worden jouw dagelijkse ritten een ware beleving. Maak kennis met échte power en technologie.

Slimme technologie en robuuste kwaliteit in een stoer jasje: dat is de d-BURST ENERGY. Je gaat pijlsnel door weer en wind met de Bosch Performance CX middenmotor. Rood stoplicht? Binnen no-time sta je weer stil door de krachtige schijfremmen. Tijdens het fietsen geeft het Kiox display je inzicht in je ritprestaties - zo weet je meteen of er een tandje bij mag.
Prijs € 3999.00
Sparta C-Grid
Door de lage instap is het op- en afstappen nog nooit zo easy geweest. Eenmaal onderweg profiteer je van een heerlijk comfortabele fietshouding en de ondersteuning van de krachtige Bosch Active Line of Plus middenmotor met 40 of 50Nm koppel. Deze wordt gecombineerd met een ketting of onderhoudsvriendelijke riemaandrijving.  Met de accu-upgrade mogelijkheid bepaal je zelf hoever je fiets met deze urban e-bike. De c-GRID is standaard voorzien van een 400Wh accu. Wil jij je verleggen en ook buiten de stadsmuren nóg meer uit je rit wil halen. Dan kan je deze upgraden naar een 500Wh accu voor nog meer e-bike plezier.
Prijs vanaf  2549.00


TerugDeel het met uw vrienden!


Nieuws

GEZOCHT! Fulltime fietsmonteur en 2 zaterdagkrachten

Zoek jij een leuke baan als fietsmonteur of zaterdaghulp dan hebben wij die voor je.

Nieuw! Kies jouw prive ANWB leasefiets in de winkel

Vanaf nu is ANWB Fiets Lease voor prive ook in onze winkel af te sluiten.

EXCLUSIEF KOGA DEALER VOOR DE REGIO HELMOND

Sinds 1 juni 2021 zijn wij de exclusieve dealer van Koga fietsen voor de regio Helmond

ANWB Fiets Lease


Facebook


Financiering